Fotograf, Michelle Sauer (Sauers Foto)

Lidt om mig selv...
Mit navn er Michelle Sauer. Generelt har jeg en stor passion for fotografering - ikke bare for almindelige billeder, men for det kreative, det unikke og det smukke.

Det, der betyder noget for mig, er at være lige dér, hvor tingene sker... det kan være begivenheder som bryllup, konfirmation, begravelse, fødsel, den første fodboldkamp eller lignene. At kunne fryse nu'et og tage det frem fra albummet år efter år og igen kunne nyde øjeblikket, som var man tilstede igen, er noget af det, jeg gerne vil kunne give videre. Jeg elsker at fange følelser, glædeståren, sørgmodigheden, begejstringen eller sejren. Jeg holder af naturens kræfter og dens mangfoldighed, som jeg ynder at fange på fotos - og gerne kombineret med mennesker eller dyr...

Om der er tale om portrætter, produktfotos, fotos af guldklumpen, menuen på kroen, generelle erhvervsfotos eller andet, er jeg klar med mine kreative idéer og med mit kamera (Nikon D610).

Hvis du selv har idéen, er jeg også i langt de fleste tilfælde, "med på den værste". Generelt gælder det ofte, at et godt billede, kræver villighed og at fotografen er klar til at få beskidt tøj, få jord under neglene og til at stå i de mest specielle stillinger og få ondt i ryggen....

Jeg holder til i Vejle (Trekantområdet), men jeg kører gerne ud til dig efter nærmere aftale... primært Sydjylland og Fyn.

Når det er sagt, er mine retningsliner som fotograf klare... Jeg tager billeder af stort set ALT - dog med undtagelse af: Erotik/porno, new age, alternativ behandling og meditation, "branding" af religioner/sekter  ...og hvorfor nu lige det...???
Fordi jeg tror på, at hvis man fremmer det smukke, taler pænt til hinanden, opfordrer til positivitet og ikke blander en "forkert ånd" ind i det hele, er man med til at ændre verden...! Måske er jeg naiv, men det er min livsstil...!